Word lid van VCW

Alle leden trainen onder deskundige en enthousiaste leiding in het Indoor Centrum Landsmeer (Marktplein 11, tel: 020-482 52 63) op dinsdagavond tussen 18.15 en 22.30 uur.

VolleybalSportPas

Met de VolleybalSportPas kan de enthousiaste sporter 3 maanden volleyballen bij VCW op dinsdag of bij Vono op donderdag

Lidmaatschap

Word lid van VCW en krijg les van onze ervaren trainers en doe mee in de volleybal competitie. Train dinsdag bij VCW en/of donderdag bij VONO

Training + Pas

Wil je gebruik maken van een 2e training op je eigen niveau, dan heb je de mogelijkheid om bij de andere vereniging aan te sluiten op hun trainingsavond.

Prijzen

SENIOREN COMPETITIE

Wil jij fanatiek komen trainen en competitie spelen dan is het lidmaatschap senioren competitie voor jou!

€ 254,- per jaar

SENIOREN RECREANTEN

Heb jij zin om gezellig te komen trainen en tijdens de trainingen een wedstrijdje te spelen? Dan is het lidmaatschap senioren recreanten voor jou!

€ 171,- per jaar

VolleybalSportPas

Met de VolleybalSportPas kan je 3 maanden meetrainen om de sfeer te proeven

Bij VCWaterland op dinsdagavond of bij Vono op donderdagavond

 

€ 60,- voor 3 maanden

Training + Pas

Wil je gebruik maken van een 2e training op je eigen niveau, dan heb je de mogelijkheid om bij de andere vereniging aan te sluiten op hun trainingsavond.

€ 75,- euro per seizoen

A-jeugd 16-17 jaar

Ben jij tussen de 16 en 17 jaar en heb je zin om je te ontwikkelen binnen het volleybal en wedstrijden te spelen? Dan is het lidmaatschap A-Jeugd voor jou!

€ 154,- per jaar

B/C-jeugd 12-15 jaar

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar en heb je zin om je te ontwikkelen binnen het volleybal en wedstrijden te spelen? Dan is het lidmaatschap B/C-Jeugd voor jou!

€ 130,- per jaar

CMV 6-11 JAAR

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar en zou je graag op een speelse manier volleybal willen leren? Dan is het lidmaatschap CMV voor jou!

€ 110,- per jaar